zondag 22 februari 2015

SundayFunday: 10 redenen waarom je elke dag wijn zou moeten drinken!

Wijn is fijn: of het nu rode, witte of rose wijn is: we-love-it. Iedereen weet dat een glas wijn per dag gezond is vanwege de grote hoeveelheid antioxidanten, maar mocht dat niet genoeg reden zijn om je te overtuigen dan hebben we 10 extra redenen voor je op papier gezet op deze SundayFunday!

What's your favorite glass of wine?

  1. Omdat het wijn is, need we say more?
  2. Omdat wijn een van de weinige drankjes is die chique staan op een feestje, no girl ever looked sexy met een bierpul in haar hand op een galafeestje of in een lounge-bar.
  3. Omdat je als vervent wijndrinker alle facts over wijn kan vertellen die je vrienden altijd al hebben willen weten: de wijn van vanavond is bijvoorbeeld fris en fruitig met een natte afdronk, de druiven zijn gerijpt op eikenhouten balken en...
  4. ….grapje. No one cares, dus drink lekker met mate(n) je wijntje op en geniet van de eenvoudige maar heerlijke smaak van druiven&alcohol.
  5. Wijn maakt elk gespreksonderwerp bespreekbaar, zelfs al na 1 glas, dus je kan voortaan de small talk skippen op de volgende ladies night en meteen doorgaan naar de breakup drama's, love stories en dating nieuwtjes.
  6. Omdat het altijd wine ‘o clock is.
  7. Omdat wijn je een excuus geeft om allerlei soorten kaas te proeven. 
  8. Omdat wijn simpelweg alles beter maakt: maandagen, die rotdag op je werk, de rhzie met je lover, het feit dat je ex een nieuw liefje heeft: wine solves it all.
  9. Omdat het gisteren zaterdag was.
  10. Omdat het morgen maandag is.

Do we need more reasons?

Happy sunday!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten