We-all-love-chocolate: of het nu pure chocolade is met noten, melkchocolade met gedroogd fruit of een witte chocolade bonbon met slagroomvulling. Maar helaas zijn we niet allemaal gezegd met de goede genen van Doutzen of Nikki Plessen (heb jij de foto’s gezien 4 weken na hun zwangerschap?) en moeten we zorgen dat we onze chocolade inname beperken (sadly, but true).
Gastblogger Ashley kwam echter met de gouden
oplossing: een gezonde variant op de minder gezonde chocoladekoekjes, met
slechts 5 ingrediënten! Benieuwd hoe je ze maakt? Lees dan snel verder!
Wat heb je nodig?
- 3 tl cacao
- 2 bananen
- 80 gr havermout
- 1 tl kaneel
- handje geraspte kokos
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 190 graden
2. Prak de bananen en meng ze met alle
ingrediënten
3. Bekleed een bakplaat met bakpapier
4. Vorm met een lepel 6 ronde koekjes (of, als
je ze kleiner wil maken, kun je er 8 uit halen)
5. Bak de koekjes ongeveer 20 minuten in de
oven en laat ze daarna buiten de oven op de bakplaat afkoelen
Ga jij ze proberen te maken? Laat ons weten wat jij er van vindt! We love them & gaan ze -as we speak- bij de thee verorberen!
Enjoy your weekend!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten