zondag 8 februari 2015

SundayFunday: 8 dingen die jij tegen je ex-liefje wil zeggen!

'Ex'~: Latijnse benaming voor 'buiten' of  'zonder'.   

Een ex is niet voor niets een ex. Hij zou daarom -zoals het woord al zegt- niet langer meer deel uit moeten maken van je leven. Maar soms is dat makkelijker gezegd dan gedaan: zeker als je gedumpt bent of jullie niet los kunnen komen van elkaar. In sommige gevallen rest er niets anders dan hem duidelijk maken dat het nooit meer zal worden zoals het was, en door te gaan met je leven. Heeft hij je altijd met respect behandeld? Vertel hem dit dan op een respectvolle manier. Maar we hebben ook allemaal wel die ene douchebag-ex die het niet langer verdiend dat we over de break-up of over hem inzitten. Speciaal voor deze ex-en hebben wij de 7 ultieme payback-zinnen op papier gezet om hem de volgende keer mee te confronteren als hij toch weer contact zoekt. (Want dat ga jij dus echt niet meer doen hè!)

Succes!


1. Ik maak geen fouten, ik date ze.





2. EX betekent: bedankt voor de EXperience, EXit my life please, dank je.

3. Ja, ik glimlach, maar jij bent al lang niet meer de reden.


4. Relaties zijn een beetje zoals wiskunde, soms kijk je naar je ex en denk je: HUH?

5. Soms zou ik graag tegen mijn ex willen zeggen: go f*ck yourself, maar aan de andere kant weet ik hoe teleurgesteld hij daarvan zou raken.

6. Je ex terug willen is zoiets als je auto op marktplaats zetten en hem dan na een maand toch maar weer er vanaf halen.

7. ''We kunnen toch vrienden blijven?" Ehh.. sorry?



8. ''Je vindt nooit meer zo iemand als ik'' Nee en dat was nou juist precies de bedoeling, assh*le!
                     

Als het goed is heb je nu genoeg inspiratie om hem de volgende keer duidelijk te maken dat hij history is! Wat zou jij graag tegen je ex willen zeggen? Let us know!



Happy lazy sunday! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten