donderdag 19 februari 2015

ShoppingThursday: (Dutch) Spring is in the air!

Krijg jij ook al zomerkriebels als je naar buiten kijkt? Wij wel! Het is nog een beetje te vroeg voor korte spijkerbroekjes met tops met zomerse prints, maar er is niks mis met een beetje zomer in je (bijna) lente outfit toch? De ShoppingThursday van vandaag staat daarom in het teken van Dutch Spring: kleding waar je blij van wordt maar die toch warm genoeg zijn als de temperatuur nog niet zo mee wil werken. Zoals elke week combineren we designeritems met basics, maar misschien heb jij al een leuk paar (groene) sneakers in je kast hangen of die superfijne zomerse spijkerbroek: it’s up to you to mix&match!

  

Benieuwd waar je de items uit onze Outfit Of The Day kan kopen? Lees dan snel verder!

Happy Thursday!

1. Tricot Trui Zara
We love basics. Het fijne aan basics? Ze kunnen eigenlijk altijd. Net zoals de tricot trui uit onze Outfit Of The Day: op een spijkerbroek, een broek met een print, een zwarte skinny jeans, of op een warme zomeravond op een kort spijkerbroekje. Hij kost 39,95 en je koopt hem bij Zara.
 
 
 



2. Miami Palm Print Scarf
Accessories turn every outfit into a master piece.
Nog een reden waarom we fan zijn van basics: je kunt ze opleuken met sjaals, kettingen, armbanden: eigenlijk elk accessoire wat matcht met bijvoorbeeld je schoenen! Zo is je outfit geen dag hetzelfde en kun je low-budget elke dag met een originele outfit voor de dag komen! Deze Miami Palm Print Scarf heeft een zomerse print en past perfect bij de sneakers in today’s outfit! De sjaal kost 26,90 en koop je bij Accessorize.
 
3. Supertrash jeans

Een goed paar jeans mag eigenlijk nooit ontbreken in je garderobe. En wie wordt er nou niet vrolijk van een washed pair in lichte kleur? We do! En het leuke is: deze jeans zijn nu in de sale bij Wehkamp en kosten slechts €69,95.
 
 
 

 


4. Philippe Model Sneaker
 
Het liefst zouden we een paar sleehakken in deze Outfit Of The Day mee hebben genomen, maar aangezien we ook willen dat onze voeten er in de zomer nog aanzitten (en niet er in de tussentijd afgevroren zijn) gaan we voor een warm maar hip alternatief! Deze sneakers van Philippe Model zijn basic maar hebben toch een groene twist, waardoor ze in deze outfit matchen met de sjaal! Ideaal voor nu maar ook perfect voor op een festival in de zomer!
Dit paar kost  219,- en is verkrijgbaar bij o.a. Paul Warmer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten