woensdag 11 maart 2015

ShoppingThursday: Sporty Spring!


Met dit heerlijke lenteweer van afgelopen week is er niets zo fijn dan online inspiratie op doen voor het komende voorjaar! Omdat wij begrijpen dat het nu nog een beetje vroeg is en veel webshops nog hun wintercollectie aanbieden hebben wij alvast het werk voor je gedaan en een Sporty Spring outfit voor je uitgezocht! 


Fijne donderdag!



1. Joseph 'Piping blouse'



Deze Joseph piping blouse is het perfecte item voor in je lente garderobe! Het is met een sjaal lekker op koude lentedagen en met een wit t-shirtje eronder perfect open te dragen op een warme lentedag! De blouse is verkrijgbaar in de kleuren zwart, rose, wit en blauw (zoals boven afgebeeld) en is verkrijgbaar in de webshop van Joseph.

2. Pieces Mid Waist Legging


Deze Mid Waist Legging kan eigenlijk altijd: met een stoer shirtje, onder een jurkje of bijvoorbeeld onder de blouse uit deze Outfit Of The Day! Het leuke is dat deze legging slechts 26 Euro kost en je dus prima een extra exemplaar in een andere kleur er bij kunt bestellen! Je koopt hem op Pieces.nl.

3. Chuck Taylor All Stars


Deze sneaker heeft geen verdere uitleg nodig: het is een zomerse variant op de klassieke All Star en deze vrolijke Chuck Taylor All Stars koop je as always op de webshop van Converse.

4. Michael Kors Channing Gold-Tone Acetate Watch

Deze Channing Gold-Tone Acetate Watch past bij elke outfit en het leuke is dat de oranje tinten uit dit horloge terugkomen in de All Stars sneakers in deze Sporty Spring Look! Deze musthave koop je op de webshop van Michael Kors en kost $275.


Veel Shopplezier!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten